Besøkende

Vi har 16 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Velkommen til Sør-Fron IL

Sør Fron IdrettslagPå Flatmoen Idrettspark disponerer SFIL 3 fotballbaner, skøytebane, friidrettsanlegg og rulleskøytebane. SFIL disponerer 2 lysløyper - Lia og Midtbygda - samt hoppbakken Børebakken i Lia. SFIL er medeier i lysløypa på Gålå (aksjonær i Gålå Idrettsanlegg AS), og er stor bruker av idrettshallen i Sør-Fron kulturhus og gymnastikksalene på Liene barnehage og Midtbygda skule. Aktivitetsnivået blant lagets ca 510 medlemmer er høyt. Breddeidrettstilbudet er svært godt, og det blir lagt tilrette for utøvere som vil satse mot toppen innen sin idrett.

Sør-Fron Idrettslags klubbide (vedtatt på årsmøtet 1997):
"Sør-Fron idrettslag skal gjennom ulike idrettsaktiviteter gi et tilbud til flest mulig av bygdas befolkning. Vi skal ivareta allsidigheten, men skal også gi muligheter for de som ønsker å satse mot toppen av nasjonal og internasjonal idrett."

SFIL ski og friidrettsgruppa

Ski og friidrettsgruppaSFIL Ski- og friidrett satser både på breddeidrett og tilrettelegging for utøvere som vil satse mot toppen innen ski. Breddeidretten ivaretas gjennom "Barn i løypa" med skilek for 3-7 år, og "Lysløypekarusell". Gruppen har egen hoppgruppe for 8 år og oppover. Om sommeren er det friidrett for alle aldre på Flatmoen - aktive og mosjonister. "Setertrim" i sommerfjellet gjør at ski og friidrettsgruppa alltid er i farta.

Gå til gruppas egen hjemmeside www.sorfronski.no

SFIL Fotballgruppa

FotballgruppaSFIL Fotballgruppa vektlegger breddeaktivitet og er den gruppen som aktiviserer flest ungdom i aldersgruppen 10 til 16 år. Det er stabil aktivitet med ca 150 aktive (jevnt fordelt på gutter og jenter). Den store aktiviteten krever mange tillitsvalgte – styre, utvalg, lagledere og trenere utgjør ca 40 personer. Det er etablert stabile lag på jente- og guttenivå basert på samarbeidslag med Harpefoss IL, noe som er svært positivt. På junior-nivå har det vært samarbeid med Fron FK. Utfordringer ligger i å få spillere med over på junior-nivå, og at det er få barn i enkelte årsklasser fremover i forhold til barnefotball.

Leder i SFIL Fotballgruppa:

Gå til gruppas egen hjemmeside www.sfil.no/fotball

SFIL Skøytegruppa

SkøytegruppaSFIL Skøytegruppa har ansvar for aktiviteten på skøytebanen på Flatmoen - eneste anlegget mellom Hamar og Trondheim. I tillegg disponerer skøytegruppa egen rulleskøytebane.
Skøytegruppa kan skilte med flere norske mesterskap, og gode internasjonale plasseringer. Anlegget på Flatmoen er også brukt av barneskolene i regionen, og av og til av hotell og reiselivsbedrifter som aktivitetstilbud. Ca 100 barn og unge gjennomfører hver vinter ”skøyteskolen”, og ca 20 deltar på nasjonale løp. Skøytegruppa har flere ganger arrangert NM og andre store arrangement på Flatmoen - siste gang NM Junior allround i februar 2008.

Leder i SFIL Skøytegruppa: Jan Peter Stebergløkken 91162861 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Gå til gruppas egen hjemmeside www.sfil.no/skoyter