Skileik og skitrening vinteren 2021

Skileik på Gålå for alle aldersgrupper. Start kl 18 ved skistuggu. Vedlagt program. Programmet blir oppdatert etter kvart, så følg med. Skiaktivitetar_vinteren_2021.pdf
Pga eventuell smittesporing blir det oppmøteregistrering. Dette foregår ved å scanne QR-koda som er slått opp ved inngangen til skistadion. Det enklaste er å bruke denne scanneren: https://qrona.nif.no/scan-qr-code

Trening og korona

Vi har fått nokre spørsmål om trening og koronareglar. Artikkelen nedanfor om tysdagstreninger er oppdatert med litt info: 
Hugs: Hald deg heime om du føler deg sjuk. Praktiser god handhygiene. Hald avstand. For vaksne gjeld minimumsavstand på 2 meter ved trening. Vaksne kan vere med og trene dersom dei held 2 meters avstand til andre. Det vil bli ført namneliste over alle som deltar. Alle som har med drikkeflaske skal ha namn på flaska. Lagerrommet bak i gymsalen i Lia skal ikkje brukast. Alt utstyr på scena er i karantene og skal ikkje brukast. Ingen (korkje vaksne eller ungar) skal opphalde seg på scena.

Fellestrening ski midtdalen

Vi starter opp att med skitrening for 4. klasse og oppover. Treninga er samarbeid med Ringebu/Fåvang, Harpefoss og Tormod. Vi starter på Flatmoen onsdag 21. okt kl 18. Deretter Kåja, Hardvollsmorka og Jordalen. Vi vil bruke Spond som informasjonskanal. Bruk linken  https://group.spond.com/MBJIR for å bli lagt inn i Spond-gruppa. Pga 2-metersregelen for personar over 20 år, ber vi om at vaksne ikkje trener saman med ungane. Men det er fint om vaksne er med og hjelper til på treninga.

Sponsorer