Fellestrening ski midtdalen

Vi starter opp att med skitrening for 4. klasse og oppover. Treninga er samarbeid med Ringebu/Fåvang, Harpefoss og Tormod. Vi starter på Flatmoen onsdag 21. okt kl 18. Deretter Kåja, Hardvollsmorka og Jordalen. Vi vil bruke Spond som informasjonskanal. Bruk linken  https://group.spond.com/MBJIR for å bli lagt inn i Spond-gruppa. 

Tysdagstrening, ski hausten 2020

Tysdag 13. oktober startar vi opp att med tysdagstrening for langrenn i Liene barnehage. Opplegget i år blir tilpassa smittesituasjonen og skiforbundets koronaveileder (https://www.skiforbundet.no/norges-skiforbund/nyheter/2020/8/nsf-koronaveileder-for-klubber-og-kretser/). 
Tidspunkt: 
4-6 år kl 17.30-18.20
1.-3. klasse kl 18.30-19.20
4. klasse og oppover ute kl 18.45 (hodelykt, refleksvest og skistavar) og inne kl 19.30-20.15.
Hugs: Hald deg heime om du føler deg sjuk. Praktiser god handhygiene. Hald avstand.
Det vil bli ført namneliste over alle som deltar. Alle som har med drikkeflaske skal ha namn på flaska. 

 

Skitrening vinteren 2020

Sør-Fron il og Tormod samarbeider i vinter om skitrening tysdag og torsdag. Dei fleste treningane blir på Gålå. I tillegg blir det tre fellesrenn for alle samarbeidsklubbane i Gålå idrettsanlegg. Liste over treningane ligg vedlagt her. Merk at stilart berre gjeld frå 5. klasse og oppover, og at det er lov å bruke same skipar i begge stilarter (eventuelt fjorårets/eldre ski til fristil). Treninga blir som tidlegare i all hovudsak lagt opp som skileik. Skiaktivitetar_vinteren_2020.pdf

Sponsorer