Edvard nr 3 i Boreloppet i Sverige!!!

Torsby_Edvard

Edvard vart nr 3 i Boreloppet i Torsby, men han måtte se romkameraten gå 16 sek fortere. Mellom dem kom en svenske. Ellers kan vi nevne at svenske som kom inn på 5 plass hele 1min og 29 sek bak er på juniorlandslaget og deltok i junior VM i vinter. Martin, Emil og Bjørner fra Ringebu/Fåvang vart henholdvis nr 6,7 og 13.

Jon Anders gikk inn til en flott 10 plass bare 54sek bak vinneren. Dette viser at Jon Anders har hatt fin framgang fra sist vinter.

Ingvild fra Vågå vant og Anniken fra Sunnylven vart nr 2. Dette gjorde at vi tok 4 av 6 mulige pallplasseringer i løpet av helga!!! I premiefatet tok løperom som var med på samlinga grovt for seg, hele 5200 i gavekort i tillegg til noen andre premier vart gevinsten.

Boreloppet er et renn som foregår under Torsby skifestival, og kjente navn som Charlotte Kalla, Mathias Fredrikson, Peter Larson, Anders Aukland i tillegg til en del andre store skinavn. Rennet foregår både i tunnelen med minus 2 og ute med 20 varmegrader. Det blir gått runde på 2 km og Edvard gikk 10km og Jon Anders gikk 4km.

Ellers kan vi nevne at Edvard og Mads var rett i bak de beste i seniorklassa, selv om de hadde dårlige forhold p.g.a. ei regnskur som kom som gjorde det bløtere og mere sug ute.

Sponsorer