Birkebeinerløpet 2010

Det nærmer seg Birkebeinerløpet 2010 og det skal bli interessant å følge årets løpere, både tidligere startende og årets nykommere fra Sør-Fron. Og stadig flere sprekinger melder seg på...

..Emil, Erlend og Eskil skal delta i ungdomsbirken. Jeg vet at disse tre guttene kommer til å satse hardt og etter gode plasseringer på sykkel vil de nok prøve å oppnå gode resultater her også. De er ivirge, positive til sinns og allsidige treningsutøvere.

Av voksne så er Jan Brede Bjørke, Audun Skattebo, Kjetil Nyhus, Paulius og Jon Toverud påmeldte. Kjetil, som i sine barne- og ungdomsår var aktiv skiløper, har hatt mange år fri fra trening. Nå gjør han comeback og etter mange skiturer i vinter og en vår- og sommer med høy aktivitet langs stier og veier skal det bli spennende å følge den lett-bente Kjetil som er en racer i nedoverbakker. Jan Brede har en birkebeiner på ski fra i vinter og vil nå teste løpsformen sin. Han har visst ett veddemål med Guro Bakken. Det er bra det kommer til noen nye. Vi håper å se deg på treninger sammen med sør-frøningene i årene fremover også. Blide  Paulius har hengt i Kjetil sine hæler i sommer og har vist seg i god form på både løp på Flatmoen i vår og på setertreningene. Audun satser på å bli trippel Birkebeiner. Har til nå to merker i år på ski og sykkel- begge med gode tider. Alle som kjenner Herr Skattebo vet at der er ikke noe halvveis gjort så løpeformen er nok også inne tenker jeg. Jon Toverud er en erfaren birkebeiner og det er bra du fortsatt holder koken Jon.

Det er forsatt muligheter å melde seg på så vi får håpe at det blir med enda flere fra Sør-Fron.

Nå er også Wenche Løfsgaard og Jon Odenrud påmeldt. Wenche løper så lett som ei fjær. Har ikke deltatt på løpet tidligere, men vært ute og testet trasseen. Wenche gleder seg veldig sier hun. Jon har flere merker både på ski, sykkel og i løpet tidligere og sataser nok på ett nytt merke i samlingen sin.

 

Heia,heia.

Lykke til alle sammen.