Filter
 • Innetreninga for de voksne tirsdag starter kl.19.45.

  Dette gjelder for hele høsten frem til jul. Kom å bli med og finn ut at du har flere muskler enn du tror. Arnhild har et flott opplegg, så møt opp og kjenn at du har trena etterpå.

 • Reisebrev!

   

  20101021Edvart2

  Her kommer vintern!!

  Edvard er nå i Ramsau og er i full gang med treningen foran kommende sesong. Vi har vært så heldige å få et reisebrev fra en topp motivert Edvard - Sitat;"Men det er “digg” å kjenne at man” lever” igjen etter et langt skadeavbrekk"

  Trykk les mer for å lese reisebrevet.

 • Torsdagstrening i Lia !

  Det er lagt opp til rulleskitrening på torsdag. Dere som har rulleski må selvfølgelig

  ta de med. Ellers så har vi en del par som er til utlån. Disse byttes på slik at de som vil prøve,

  får det. Blir vi mange så deler vi gruppa slik at noen løper med skistaver og andre går på

  rulleski. Bytter etter halve tida. Etter at vi er ferdige ute så går vi inn i gymsalen og trener styrke.

  Alle må ha med: Refleksvest, skistaver, sykkelhjelm, skisko og joggesko.

  Vi voksne må også ta med oss enten en hammer eller en tang til å dra ut gjerdekramper med.

  Det blir en rekordrask dugnad på Haverstadjordet, fordi Jon Strand begynner å grave på fredag.

   

 • Ang trening tirsdager 0-6 år.

  Det er stort alderssprik mellom de yngste og eldste. Fra i kveld prøver vi å dele gruppen slik at de som er 3 år eller yngre har noen aktiviteter for seg selv første halvtimen. Det blir felles hinderløype for hele gruppen fra ca kl 18 hver gang. Felles oppmøte i gymsalen på midtbygda kl 17.30. Velkommen.

 • Bilder frå Lentaugløpet

  Bilder frå Lentaugløpet er lagt ut. Klikk på fotoalbum til venstre på sida.

  GD har bilder både frå Lentaugløpet og Skuteln opp her.

 • Aerobicen går som planlagt kl. 19.30 på tirsdag !

  Marita kom inn som en reddende engel og vil ta aerobicen på tirsdag.

  Arnhild skal kjøre resten frem til jul, men kunne ikke denne ene gangen.

  Tidspunktet blir ikke forandret denne gangen.

 • Har du glemt noe?

  Takk til alle deltagere, gode hjelpere og tilskuere som bidro til et bra Lentaugløp også i år. Ligger igjen en turkise devold-buff, et g-sport håndkle, 1 t-skjorte str small og medium, så om du savner noe av dette kan du ringe Irena 95028573.

 • LENTAUGLØPET 2010

  Nok et flott Lentaugløp føres inn i minneboka. Må få rette en takk til Irena og Per for nok et flott

  arrangement. Vår speaker Bjørnar må også få en stor takk for å holde oppe stemningen under

  løpet. Innsatsen var ingenting å klage på hverken for liten eller stor. Det vart også satt både ny

  deltager -og løyperekord under årets løp. Kjetil Nyhus gikk av med seieren og satte ny

  løyperekord på 20:04. Flere "Brødredueller" ble kjempet, og resultatet finner dere under på

  resultatlisten. Har også lagt ut en kåring på hvem som har forbedret seg mest på et år.

   

 • Mange deltagere på Lentaugløpet

  Lørdagen nærmer seg ogbåde små og store er spente før startskuddet går i morgen kl 12. Arrangørene  tar gjerne mot flere påmeldinger, men siden startrekkefølgen trekkes kl 11.00  må disse være inne før det tidspunktet. Vi oppfordrer heiagjenger til å spre seg rundt i løypa. Alle ønskes velkommen på premieutdeling,  kaffe og kringle hos Irena og Ola etter at alle har kommet i mål.

  Deltagerne er som følger:

 • Lentaugløpet lørdag 16. oktober kl12.00

  Barn, ungdom og voksne ønskes velkommen. Vi tar vel i mot gjesteløpere fra andre kommuner også. Programmet er klart og arrangørene gleder seg. Vi tror det har vært mindre lurtrening i år, men..

 • Innetrening- Hopp

  Mandag 11. oktober var første innetreninga for våre hopprekrutter denne sesongen. Det var gledelig at så mange rekrutter møtte til trening. Her var det rullebrett og hopping mot tjukkas som var mest stas. Vi møtes igjen på mandag!

  Innetrening_10

 • RC-Cup Steinkjer 8.-9. oktober

  Kim, Are og Simen har vært i Steinkjer på RC- Cup avslutning i Steinkjer. Det ble kjørt to renn på lørdag.Guttene gjorde sine beste konkurranser i denne plastsesongen. Kim tok to flotte 2. plasser og ble dermed nr. 3 sammenlagt i RC-C. Are viste fin fremgang og tok en 10. plass i 1. renn. Han tok en 7. plass i 2. renn etter to flotte hopp. Simen ble nr. 10 i 1. renn og tok en fin 7. plass i renn nr. 2 i RC-B. Bra karer!

  På bildet ser dere Kim og Are på premieutdelingen.DSC_25281

 • Gode resultater fra plastsesongen

  Hopperne har snart lagt bak seg en aktiv plastsesong med mange gode resultater. Vi har vært på renn i Drammen og Raufoss. Den 8. oktober reiser vi til Steinkjer. Gutta viser framgang på våre fysiske tester på spenst og bevegelighet. Dette gir også resultater i bakken.

  Kim Andre Steine har gjort det veldig bra i RC C, og fikk en fin 2. plass i Drammen etter to flotte hopp på 70 m. Vi gratulerer!

  Are ble nr. 15 i RC C og Simen ble nr. 15 i RC B.

  I RC C på Raufoss tok Kim en flott 5. plass og Are ble nr. 11. Simen tok en 6. plass i RC B. 

  Vi ønsker dere lykke til i Steinkjer!

   

   

   

 • Hoppsesongen er i gang!

  Hopptrening i skigruppa starter på Midtbygda Oppvekstsenter måndag 11. oktober. 11 år og yngre: kl. 18.00-19.00. Fra 11 år: 18.00-19.30.

  Her blir det hopp, sprett, lek og morro! Vel møtt til nye og gamle utøvere. Er det noen som ønsker mer informasjon, så ta kontakt med Torfinn eller Jan Rune.941E

 • Deltagerliste for lentaugløpet 01.11.2009.

  18 deltagere  på barneløypa og 30 i dame- og herreklassa. Barna starter når de voksne er i mål.  Er det fortsatt noen som ikke har meldt seg på som vil starte kan de sende en SMS til Per Wassrud eller Irena Svelle før kl 10.00 startdagen. Følgende starter...

   

 • Reisebrev fra Edvard i Alpene

  ramsauokt09Edvard har sendt oss dette reisebrevet fra Ramsau der han er på en lengre treningssamling. Han dro nedover 11.oktober, men har slett ikke glemt oss.... (flere bilder i fotoalbum)

   

 • Torsdagstreninger

  8. oktober starter høstens torsdagstreninger. Oppmøte ved Liene oppvekstsenter kl 18. Joggetur ute først og sirkeltrening  inne etterpå. Velkommen.
 • Erik og gutta på ski i helga!

  Erik_med_guttaJørgen Korstad, Emil Wassrud og Erlend Strand prøvde skiene for første gang lørdag. De fikk god veiledning av trener Erik Blakstad Haave.

   

   

   

 • Trenger du hjelp?

  loplabbetLurer du på hvordan du skal komme i gang med treninga? Trenger du tips for å få en variert og balansert aktivitet? Hvilket nivå er du på? På siden til løplabbet finner du tips tilpasset alle nivåer. Om du er nybegynner, mosjonist, supermosjonist - alle trenger litt inspirasjon og motivasjon for å holde aktiviteten i gang. Gå inn på loplabbet.no for å få nye tips til treninga! Kanskje dette også gir ny giv til treninga i Lia som foregår både sent og tidlig.......

  Trykk her for å gå til loplabbet.no

 • Bra oppmøte på første torsdagstreninga!

  På første torsdagstreninga var vi ca 20 av store og små håpefulle. Erik og Per hadde opplegget for 9-13år og Jan Frode kjørte intervall på de som var eldre. Etterpå hadde vi den tradisjonelle sirkeltreninga. Vel møtt til ny trening neste uke tirsdag og torsdag.
 • Søndag reiser Edvard til Ramsau!

  054Søndag reiser Edvard på høgdesamling i Ramsau. Samlinga varer i 12dager. Han er eneste løper fra Sør-Fron, men reiser sammen med løpere fra Lillehammer, Bevern og Molde.

   

 • Høsthilsen fra friidrettssjæfen

  IMG_4562_webHei alle sammen!

  Vil takke alle for en super friidrettssesong! Vi har utøvere som gjerne kunne fortsatt utover vinteren, nå er det jo slik at Sør-Fron har gode skiforhold og mange av de håpefulle friidrettsutøverene er gode skiløpere også.

 • Høsthilsen fra friidrettssjæfen

  Hei alle sammen!

  Vil takke alle for en super friidrettssesong! Vi har utøvere som gjerne kunne fortsatt utover vinteren, nå er det jo slik at Sør-Fron har gode skiforhold og mange av de håpefulle friidrettsutøverene er gode skiløpere også. Allikevel skal dere vite at muligheten er der for å delta på innendørsstevner. Våren og sommeren gikk ultrafort i år også, det føles som om vi hoppa litt fort over høsten akkurat nå, men jeg ønsker alle lykke til i "barmarktreninger" og innetrening utover høsten. Håper flere slenger seg på miljøsamlinga på Fagerhøi, det er jo for alleSmile

  Håper dere får bruk for premien på mange fine turer i skog og mark. Det er i ulendt terreng vi legger grunnlaget for koordinasjon og god balanse.

   

  Takk for i år og vel møtt tirsdag 4. mai 2010 til en ny friidrettssesongCool Hilsen MaritaIMG_4562_web

 • Veidekkelekene 2009

  Emil_Eskil_og_Jon_Veidekkelekene_2009Emil, Eskil og Jon gjorde alle en flott innsats under veidekkelekene i slutten av juni!

   

   

   

 • Motivasjon i kulde og mørke!

  dummy_top
  Når det er kaldt, mørkt og lite trivelig ute må vi ofte gå flere runder med oss selv før motivasjonen til treningsturen er tilstrekkelig til å ta oss over terskelen. Nicolas Lemyre er idrettspsykolog og sier blant annet at det kan være lurt å trene mens det er lyst ute.
 • Sportsmesse G-sport Ringebu

  Sportsmesse G-sport Ringebu 8.november. Klubbens medlemmer får 30% avslag på alt racingutstyr og 20% på andre varer.