Filter
 • Høsttrening for skigruppa.

  Her kommer informasjon om treninger utover høsten. Vi starter opp uka etter høstferien (Uke 41)

  Vi legger tirsdagstreninger til Midtbygda og torsdagstreninger til Lia. Har lagt opp tirsdagstreningene

  på en litt annen måte, for å korte inn på kvelden. Torsdagstreningene legger vi opp til litt mere

  variasjon i uteaktiviteter. Vi håper at dette blir en kjempesesong både for unger, ungdommer

  og ikke minst "Birkebeinere".

 • Edvard konkurrerer på ski igjen!

  ramsauokt09I dagens rulleskirenn i Holmenkollen ble Edvard nr. 10 i eliteklassen, 2.49 etter vinneren Jørgen Brink.  Dette var hans første konkurranse på ski på mer enn ett år. For resultater,  se skiforeningen.no
 • Avslutning på Flatmoen tysdag kl 18

  Det blir avslutning av allidretten på Flatmoen tysdag 21. kl 18.00.

  Alle tar med kake og kaffe. Barna får drikke.

  Velkome.

 • Kjetil og Eskil imponerte i dagens birkebeinerløp!

  Kjetil vart dagens raskeste Sør-Frøning på meget sterke 1.29.20. Det er imponerende etter 15 år uten trening før i år, så dette kan bli artig til vinterens renn også. Han slo neste Sør-Frøning med nesten 7 min, og dette var selv Jon O fornøyd med som kom inn på 1.35.54. Treningskompisen til Kjetil, Paulius imponerte også på gode 1.41.13. Dagens raskeste og eneste dame fra Sør Fron kom inn på meget sterke 1.46.13, og med dette hadde Wenche L. god margin på merke. Audun løp på 1.47.06, og det var nok ikke Audun helt fornøyd med da merket glapp med snaue 3 min. Jan Brede Bjørke løp inn på 2.15.44.

  I ungdomsbirken imponerte Eskil med å bli dagens raskeste Midt-døl, og for første gang på 3år slo han klubbkameraten Emil. Dette lover bra for vinteren og videre framover for mange harde dueller mellom kameratene. Erlend gjorde også sine saker bra og viser gode fighter egenskaper.

 • Birkebeinerløpet 2010

  Det nærmer seg Birkebeinerløpet 2010 og det skal bli interessant å følge årets løpere, både tidligere startende og årets nykommere fra Sør-Fron. Og stadig flere sprekinger melder seg på...

 • Hopptrening hausten 09

  Vi starter med innetrening i gymsalen på Liene oppvekstsenter mandager fra 5. oktober kl. 18.00- 19.30.

  Gamle og nye hoppere ønskes velkommen til hopp, sprett, lek og morro!

 • Hoppskole i Vikersund

  255 Fra 25.-27. september deltok Vemund Lund på hoppskole med avsluttende plastrenn i Vikersund. Vemund tok en fin 3. plass. Gratulerer til Vemund for en flott innsats!Laughing

   

   

   

   

   

   

 • Plastrenn i Linderudkollen, Oslo

  Kim, Are og Simen deltok på plastrenn i Linderudkollen søndag 27. september.Kim hoppet kjempebra, og kom på en oppløftende 8. plass i klassen sin. Simen ble nr. 11 og Are ble nr. 12.

   

 • Ungdomsprosjekt 18.-20. september.

  Simen, Kim og Are deltok på ungdomsprosjektet i hopp, ledet av

  Gjermund Lunner. Dette er eit nytt prosjekt som Gjermund Lunner

  har startet opp. Opplegget går over fire samlinger i sommer og høst-

  sesongen, med fysiske tester og faglig påfyll for liten og stor. 

 • Super Birkebeiner 2009

  Lping

  Da har Sør-Fron fått en Super Birkebeiner 2009. Vi må gratulere Jon Odenrud med den prestasjonen. Fullførte i helga Birkebeinerløpet på tiden 1.35.02 med god klaring til merkekravet (1.37.36). For å få tittelen Super Birkebeiner må en ha klart merkekravet i rennet, rittet og løpet i et og samme år. Nå er det bare for flere å henge seg på og melde seg på i kampen om tittelen i 2010. Trenger dere noen gode råd på veien så les artikkelen om treningstips.

  Gratulerer Jon!

 • Innetreninga starter tirsdag 6 oktober

  Innetreninga starter tirsdag 6 oktober.

  3-5år fra kl 17.30, 6-8år fra 18.30, 9-12år fra 19.30 og aerobicen fra 20.30.

  Den tradisjonelle langrennstreninga starter torsdag 8 oktober kl. 18.00. Dette er for 9 år og eldre. Det blir som vanlig 1 time ute og 1 time inne.

 • Fjelltur for små og store!

  17543854

  På søndag førstkommende (20/9) er det meldt SOL - SOL - SOL og vi ønsker å ta en felles fjelltur! Vi møtes

  Aanekre sætra kl 10.30 og tar turen til Dørdalsknappen. Ta med mat, drikke og godt humør! Dette er

  en tur for både små og store og det er ingen grunn til å være hjemme......

  Velkommen!

   

 • Har du husket skiforsikringen?

  Alle som skal gå skirenn i regi av Norges Skiforbund eller delta i renn i utlandet, må ha skiforsikring. Dvs at alle som skal gå turrenn i utlandet må ha skiforsikring for å få lov til å starte. Dette gjerlder fra 13års alderen. Har du spørsmål kontakt Kristian Haave eller Jan Frode
 • Treningstips?

  dummy_top

  Mørket senker seg og alle trenger både inspirasjon og kanskje noen treningstips? For noen er det ikke nok med friidrettstrening på tirsdager og da kan noen tips fra treningsmagasinet.no være gode å ta med seg. Målsettingen deres er å ta vare på og gi tips til alle som er glade i å trene.

 • Resultater 1500 meter 8/9-09

  25082009290Har vore litt slappe med å legge ut resultater fra Flatmoen i sommer, men måtte nesten legge de ut nå.....

 • Skisesongen nærmer seg!

  SprintDrammenNår graderstokken nå nærmer seg 0 så er det varsel om at skisesongen nærmer seg! Mye trening skal gjennomføres i høst og da passer det seg med litt motivasjon om hva vi har å se frem i mot! Snø og nordmenn i kjent stil på sprint i Drammen klarer vi å se på flere ganger. (trykk på bildet og start opp film)

   

   

   

 • Olav Aaboen fyller 80år.

  Olav som er BUL sin mann under BUL sprinten og vår kontaktperson i BUL fyller 80 år. Olav fikk Norges idrettsforbund sin gullmedalje for 60 års arbeid for BUL. Han er på kontoret hver dag og er med på alle stevner som BUL arrangerer. Det betyr også flere kvelder hver uke på Bislett stadion. Alt dette gjør han gratis og er vel en av dem som har flest dugnadstimer i norges land.

  Jan Frode og Bjørnar reiser innover mandag 14 sept på markeringa, i tillegg skal vi ha et planleggingsmøte med Olav og BUL om BUL sprinten. I år er BUL/Gålå sprinten 28 og 29 november. Sprint fristil og 10/15km fristil står på programmet.

 • Sør-Fron skiløper gifter seg!

  RingerLørdag kl 13.00 gifter Frøydis Nyhus seg med Christian Myhre i Sør-Fron kirke. Hun har flere gode prestasjoner i skisporet for klubben og har bl.a. deltatt i Birkebeineren flere ganger. Vi håper selvsagt at det blir flere turer i skisporet i åra fremover! Sør-Fron ski og friidrettsgruppe ønsker brudeparet til lykke med dagen og framtida!

  Hipp, Hipp - Hurra! Hurra! Hurra!

   PS! Gjesteboka tar i mot gratulasjoner......

 • Schrødingers katt på NRK i kveld kl 19.30

  Programmet handler om salting av skiløyper og hvilket salt som brukes. Dette er fra Sognefjellet i vår, og viser kokken Jan Tore Amundlien fra Sør Fron som bruker samme saltet i maten.
 • Schrødingers katt på NRK i kveld kl 19.30

  Programmet Schrødingers katt på NRK i kveld handler om salting av skiløyper. Programmet er fra Sognefjellet i vår, og viser hvordan salting foregår. Hvilket salt som brukes og kokken Jan Tore Amundlien viser at han bruker samme saltet i maten
 • Klubbmesterskap på Flatmoen

  IMG_4537_komprim_dokIkke alle klubber i Gudbrandsdalen som kan skryte av 65 aktive på friidrettskveld. Foreldre som støtteapparat og aktive utøvere fra 3 til 50-60 år. Tur i Tarzanløypa er alltid en god oppvarmingsrunde eller artig aktivitet. Det ble arrangert mange 60 metere, lengde, høgde og liten ball. Til slutt ble det arrangert 800 meter med 20 stk på startstreken i mer eller mindre god form.... Her gikk Ola Opsahl av med seieren og sover nok ekstra godt i natt. Som avslutning på en vellykket kveld i varmt godt vær, fikk alle boller og saft som premie for vel gjennomført aktivitet. Smile
 • Nye klasseinndelinger i RC-cup 13- 16 år

  Norges skiforbund tester nå ut nye klasseinndelinger i CASCO

  RC- cup i hopp. Det konkurreres i RC A, RC B og RC C uavhengig av

  alder. RC C går i 40 m, RC B går med stor fart i 60-70 m., og RC A er

  uttatte løpere med liten fart i 60- 70 m.