Filter
 • Årsmøte i skigruppa 13/2-19

  Årsmøte onsdag 13/2 kl.18.00. på Dale Gudbrands Gard. 

  Vanlige årsmøtesaker 

  Saker som du/dere vil ta opp, må sendes inn til Ståle Nyhus innen 6/2.

  Vel møtt!

 • Aktivitetsdag

  Alle familier er velkommen til aktivitetsdag på Peer Gynt stadion/ Skistuggu Gålå lørdag 26/1 fra kl 11 og utover.  Her blir det skileik, aking og lek i snø. Det vil bli aller mest frilek. Ta med varme klær, mat og drikke. Akeutstyr og ski. Skistuggu vil være åpen for å spise niste, varme seg og wc. Velkommen.

 • Avlyst på Gålå i kveld 22/1.

  Det er for kaldt på Gålå i kveld for lysløyperenn. Rennet utsettes til neste tirsdag 29/1.

 • Emil vant og Eskil nr 3 i dagens GD-cup!

  Emil vant med 16 sek til fjorårets sammenlagtvinner, mens det var 31 sekunder ned til Eskil på 3 plass. Iver Andreas gikk en god 3km og vart nr 22. Ellers var det noen sterke rekrutter med gode løp. Mats Busch Sletten gikk sitt første løp på kretsnivå og viste at talentet er stort. Emma og Henrik viste også gode takter i dag på dagens fristilrenn! Bra jobba, men oss må stille med større tropp til neste helg på Gålå!!!
 • Ungdommens Holmenkollrenn

  UNGDOMMENS HOLMENKOLLRENN 2.og 3. APRIL 2011

  Det tradisjonsrike Ungdommens Holmenkollrenn er endelig til tilbake i Holmenkollen. Dette er et
  renn for aldersgruppene 13 og 14 år. I år vil vi også ha klasse for 15 åringer. Benytt anledningen
  til å møte jenter og gutter fra hele landet i Norges nye flotte skianlegg.

  Invitasjon ligger under vedlegget !
 • Torsdagstrening !

  Flere har savnet innetrening på torsdager. Dette har langrennsutvalget tatt opp, og

  vi er allerede klare for dette på torsdag. Vi starter ute i fristil kl.18.00 - 19.00. Så går vi inn

  og trener styrke i gymsalen mellom 19.00 - 20.00.

  Det kan bli litt kortere uteøkt hvis ikke temperaturen forandrer seg.

  Møt opp både store og små.

 • Folleburennet (GD-cup) søndag 30 januar.

  Her må vi ha som mål og stille med minst 10 løpere fra klubben. Alle som blir 8 år i år eller eldre kan delta. Til nå er det 7 som er påmeldt, og det erMads, Henrik, Magnus, Emma, Jon M., Eskil og Emil.  Sør-Fron stiller med smørehjelp viss noen trenger det på renndagen. Mulighet for å prøve å få til noe felles kjøring.  Ellers viss noen trenger hjelp til veiledning eller hjelp til å smøre ski ta kontakt med Per W. eller Jan Frode. Dette gjelder også utenom renn. Er det noen som trenger hjelp til påmelding ta kontakt med Åse, Ivar B., Jan Frode elller Svein. Påmeldingsfrist er i morgen tirsdag.

 • Skilek tirsdag 25. januar

  Tirsdag er det felles lysløyperenn på Gålå med alle skiklubber som er med i Gålå skianlegg. Både små og store er velkommen til å være med der. De som ønsker bare skilek kan komme til lysløypa i Lia kl 17.30. Ved spørsmål kontakt Svein Sletten tlf 97957978 eller Irena Svelle 95028573.

 • Emil vant og Eskil nr 2 i dagens KM fristil!!!!!

  Dette er helt strålende innsats av våre gutter! I tillegg gikk Jon Muriteigen sitt beste løp i vinter og viste fin framgang.  Ps. Gratulasjonene kommer fra hele ski norge og vi venter et voldsomt trøkk fra store lokale heiagjenger når KM forflytter seg til Gålå om 14 dager.

 • Emil nr 2 i KM sprint i dag!

  Emil tapte seiern med fattige 5cm, men var likevel fornøgd. Senere i dag går Jon Anders og dette kommer vi tilbake.
 • INFORMASJON UKE 4

  Her kommer litt info om uke 4.

  Tirsdag 25.januar:

  Vi må ha et testrenn før den 6. februar, derfor ber vi inn til et felles lysløyperenn for Ruste, Vinstra, Harpefoss, Tormod og Sør-Fron på Gålå den 25. januar kl. 18.30. OBS ! Påmelding i Skistuggua mellom kl.17.30 - 18.00.

   

  Torsdag 27.januar: Torsdagstreningen tar vi i fristil.

  Søndag 30.januar: Folleburennet

                               Sted: Austlid Fjellstue, Skeikampen (Gausdal)

                               Tid: 30.01.2011 kl 1200

                               Beskrivelse: Samme type renn som i fjor, men i år i fristil. Klasser fra 8 år til senior -          

                               standard distanser. GD-cup for 11-14 år.

  Hjelp til påmelding:   Ivar Bredstuen eller Åse Østeraas senest tirsdags kveld.

   

 • Etterlysning

  Er det noen som vet hvor telenor-startnummrene er? De ble brukt til skilek-karusellen i fjorvinter og siden har vi ikke sett dem. En teori er at noen tok dem med for vask etter siste renn i fjor. Om du vet hvor de befinner seg er det fint om du skriver en kommentar under eller sender en melding til Svein Sletten.

 • INGA-LÅMI

  Inga_lmiTil alle skiglade damer! Noen friske ildsjeler i klubben ønsker å arrangere en fellestur til Inga-Låmi! En flott massemønstring for og med bare damer (bare glem det gutter - hold dere hjemme!) De som ønsker å bli med på et felles opplegg med buss til Lillehammer og en flott skitur denne dagen må ta kontakt med Liv Wassrud Voldberg på telefon 95 19 57 95.

  Vi satser på en felles middag etter at alle er vel i mål før avreise til Sør-Fron.

  Påmelding innen 15. februar.

 • Dugnadshjelp!

  Det er behov for en siste innspurt på garderobene på den nye skihytta på Gålå. Det er maling av vegger og tak som nå må gjøres. De som kan ha mulighet til å bidra noen timer en kveld kommende uke kan ta kontakt med Bjørnar på telefon 90 56 51 87 / 61 29 60 51. Håper vi får til dette da vi må ha alt på plass til KM 6. februar. På forhånd takk for hjelpa!!

  Audun S

 • Eskil i toppen

  Eskil fikk en god andreplass i Arne Rustadstuens minneløp på Lillehammer i dag. Han var bare 25 sek bak vinneren Jonas Strøm Scheie som også er halvt sør-frøning. Det var 21 gutter som fullførte 13-års klassa og 3 km  så all heder til Eskil som gjorde et knall godt renn blant alle de andre gode langrennsløperne. GRATULERE.

   

   

 • Felles lysløyperenn den 25. januar kl. 18.30 på Gålå.

  Vi må ha et testrenn før den 6. februar, derfor ber vi inn til et felles lysløyperenn for Ruste, Vinstra, Harpefoss, Tormod og Sør-Fron på Gålå den 25. januar kl. 18.30. OBS ! Påmelding i Skistuggua mellom kl.17.30 - 18.00.

   

 • Forbyttet skistaver

  Er det noen som har tatt med feil skistaver fra lysløypa tirsdag? Nora hadde med ett par som ikke var hennes. Stavene som er her er 1,15m og er av typen Swix alulight junior.De er svarte og gule.
 • God start for løperom første helga med alvor!

  Jon Anders debuterte i Norges Cupen for junior og gjorde sine saker bra. Det vart en 67, 113 og en 124 plass på Jon Anders i Ål i Hallingdalen. Spesielt på sprinten gjorde Jon Anders det bra med sin beste plassering for helga, der det var få sekunder opp til kvartfinalen.

  Emil W. imponerte med 3 klare seire i heatene og var suveren i finalen, og med det var årets første GD-cup seier i boks.

 • Kretsrenn i Engesvea

  Søndag 16. januar var det kretsrenn i hopp i Engesvea  på Lillehammer. Sør- Fron IL stilte med mange utøvere. Mange fine prestasjoner. Vi hadde utøvere i K 8, K 15, K 25 og K 40. Takk for flott innsats!

 • Hopptrening i Lobakken

  Vi starter med hopptrening i Lobakken mandag 10. januar kl. 18.00. Det blir karusellrenn mandager og vanlig trening torsdager. Vel møtt til nye og gamle hoppere. Trenger ikke hoppski for å være med. Det er fint å hoppe med langrennsski. 
 • Påmeldingsfrist for første GD-cup er tirsdag 5 januar.

  Rennet går i klassisk og er sprint på Vestsidabanen ved Per Gynt senteret på Vinstra. Er det noen som ønsker å melde seg på og ikke får det til. Ta kontakt med Svein eller Jan Frode. Rennet er for alle som fyller 8 år i 2011 og eldre.
 • KM Hopp og Kombinert i Gausdal 7. februar

  Søndag 7. februar er det krettsmestrskap i hopp og kombinert i Kremmerlibakken i Gausdal.

  Husk å meld dere på! Eller si ifra til Torfinn på tlf.: 95 88 38 88

 • Veidekke-Cup Dokka og Bagn

  Are_i_bagnAre var på Veidekke- Cup på Dokka og i Bagn 30.-31 jan. Han tok to flotte 4. plasser.

  Gratulerer så mye Are!

  For komplett resultatliste se krettscupen.no

 • Husk å meld dere på Øyersprinten lørdag den 6.02

  Årets 3. GD-cuprenn arrangeres på Øyer Ungdomsskole lørdag den 6. februar. Dette løpet høres spennende ut, klassisk sprint med kuler, staup, etc. innlagt i traseen! Vi håper på en STOOR gjeng fra Sør-Fron, dette blir moro!

  Påmeldingfristen går ut allerede på tirsdag 2. februar. Meld dere på via "MIn Idrett", send en SMS til Per Wassrud tlf. 97 12 48 23 eller benytt kommentarfeltet under denne artikkelen.

 • Resultatlister

  Des2009-jan_2010_048Du kan finne resultatlistene fra lørdagens renn på Dombås ved å gå inn på:  dombaas-il.no/langrenn

  Dessverre ble dagens renn avlyst på grunn av kulde.

 • Resultatlister klare

  Des2009-jan_2010_048Du finner resultatlstene fra lørdagens renn på Dombås ved å gå inn på:     dombaas-il.no/langrenn

  Desverre ble dagens renn avlyst pga kulde.

 • Skitreff 31/1

  Alle er velkommen til  familieaktivitet i lysløypa i Lia ved høgsdag søndag. Ta gjerne med niste.  

 • Stor dag for små og store på Dombås!

  Ved ankomst fikk alle store og små nye Sør Frons luer. Disse falt i veldig god smak og det var lett å se hvem som var fra Sør Fron. På den idrettslige sida viste Emil alle ryggen på ny. Etter at start rushet hadde lagt seg og Emil var nede på 4 plass, avanserte emil seg opp i ryggen på Sivert Sætre. Når Skaarseth rykka og fikk ei luke skjønte Emil at han måtte forbi Sivert og gikk seg opp i ryggen på Skaarseth. Litt over halvegs satte Emil inn støtet og da så han seg ikke tilbake, og avstand økte stadig og i mål var han 13 sek foran Skaarseth.

 • En stor tropp reiser til KM på Dombås i helga.

  Under lørdagens renn debuterer Oline, Hanna, Oda, Magnus og Ingri i kretsrenn. Det er bra at flere og flere blir med på renn. Ellers skal Emma,  Jørgen, Eskild, Erlend, Emil, Jon og Jon Anders gå lørdagens fristill renn. Søndag går Hanne den klassiske delen av KM. God tur alle sammen.Startlister ligger HER.
 • FLOTT DAG I LIA!

  20100124skidag3FLOTT DAG I LIA!

  Det vart en flott dag i Lia med over 60 store og små innom! Her var det mye aktivitet; skigåing, kulekjøring, aking, miniski osv osv. Vi kosa oss med grilling og ikke minst; alle var enige om en ting - DETTE MÅ GJENTAS!

  Se flere bilder under les mer....

 • Husk å meld dere på til KM på Dombås til helga

  For de som er under 13 år har vi valgt fristil fellesstart under KM lørdag 30. januar på Dombås. Påmeldingsfrist mandag 25. januar. Da vi gjør vi det som før, påmelding via Min Idrett, kontakt Per Wassrud på tlf.97124823 eller bruk kommentarfeltet under denne artikkelen.

  For de som også ønsker å gå klassisk på søndag, er det fritt fram, men det blir ikke noe felles organisering.

 • Trening torsdag 21. januar.

  Treninga i morgen kl. 18.00 i Lia og klassisk på plan. Her er alle hjertelig velkommen!
 • Emil W. vant GD-cupen i helga!

  Emil vant helgas renn og overtok dermed også ledelsen i sammendraget etter 2 renn i GD-cupen. I helgas fellesstart låg han i rygg og tok en Northug på oppløpet, der han parkerte konkurrentene. Ellers gjorde Eskild, Erlend, Jon, Iver Andreas, Knut Ole og Jørgen sine saker bra. Det var stor og god innsats på helgas renn. Neste oppgave blir nå KM helga på Dombås siste helga i januar.  
 • Flott innsats av løperne våre på Arne Rustadstuens minneløp

  Jørgen, Erlend, Jon, Emil, Iver Andreas, Eskil, Knut Ole og Jon Anders stilte til start på et veldig spennende løp på lørdag.  Våre gutter sørget for flere spennede dueller og resultatlisten viser stor fremgang for Sør-Fronsløperne. Det var veldig moro å være med en slik positiv gjeng på skirenn og vi gleder oss til fortsettelsen!
 • Dugnad i Børebakken søndag 17. januar

  Brebakkendugnad2Søndag var det dugnad i Børebakken. Vi fikk bl.a. byttet ut gamle lyskastere

  og ferdigstilt heisen. Vi takker alle for god innsats og engasjement

  for å få bakken hoppklar! Dette ser veldig bra ut !Brebakken_dugnad1

 • Hopprenn på Søre- Ål

  Lørdag 16. januar var det Veidekke- Cup i hopp og kombinert på Søre- Ål. Sør- Fron stilte med flere deltagere; Tord, Are, Simen,

  Kim Andre og Ola.

  Tord gjennomførte sitt første renn for sesongen, med to stødige hopp på 3,5 m. Ola tok en 6. plass etter personlig

  rekord på 19 m. Are, Simen og Kim Andre viste jevn hopping. Simen nr. 3, Are nr. 4 og Kim nr. 6. Fullstendig resultat se

  krettscupen.no 

 • Dugnad og hopping i Børebakken

  BrebakkenFra kl. 10.00 søndag 17. januar blir det dugnad og

  hopping i Børebakken. Det blir skifting av lyskastere

  og ferdigstilling av heis.

  Vel møtt!

 • Karusellrenn i hopp er i gang

  Bilde0049_telenorkarusellMandag 11. januar var karusellrenn i hopp i gang i Lobakken.

  Tross kulda var det 10 vikinger som stilte opp. Vi fortsetter med

  karusellrenn mandag 18. januar fra kl. 18.00 i Lobakken.

  Vi ønsker gamle og nye hoppere vel møtt! Ta gjerne med

  kveldsmaten din. Du får varm drikke!

 • Trening i kveld Torsdag 14januar.

  Treninga blir i lysløypa i Lia kl 18.00 og det er skøyting som står på plan.
 • Resultat lysløypekarusellen 2010

  For resultater fra lysløypekarusellen gå inn på menyen Langrenn og deretter på resultater på venstre side.
 • Nye GD cup og Spar/Gålå cup renn

  Øyersprinten 6 februar overtar GD-cupen fra Tormodsprinten som vart avlyst. KK-rennet 24 januar overtar Spar/Gålå-cupen fra nyttårsrennet på Beitostølen.

 • Husk påmelding til Arne Rustadstuens minneløp på lørdag den 16.01

  Lørdag den 16.01 arrangeres Arne Rustadstuens minneløp på Birkebeineren skistadion. Løpet er et av GD-cuprennene og gjennomføres i fri teknikk. Påmeldingsfrist er innen i morgen den 13.01. Hvis dere ikke ønsker å melde på selv, vær snill å si ifra til Per Wassrud 97 12 48 23 eller via kommentarfeltet under denne artikkelen.
 • Lysløyperenn på Gålå i kveld.

  Det blir lysløyperenn på Gålå i kveld. Det er mildere på fjellet, derfor starter vi opp lysløypekarusellen her.

  Vi starter kl. 18.30. Møt opp ved startbua !!

 • Huskk påmelding til Arne Rustadsstuens minneløp lørdag den 16.01

   

  Lørdag den 16.01 arrangeres Arne Rustadstuens minneløp på Birkebeineren skistadion.  Påmeldingsfrist er innen onsdag den 16.01. Hvis dere ikke ønsker å melde på selv, vær snill å si ifra til Per Wassrud 97 12 48 23 eller via kommentarfeltet under denne artikkelen.

 • Casco RC-cup i Linderudkollen, Oslo

  Bilde0045Simen_og_AreFra fredag 8.-søndag 10. januar var vi på RC-Cup i Linderudkollen. Simen og Are konkurrerte i RC B- K 70, i en sterk klasse med over 60 deltakere. I lørdagens renn tok Simen en12. plass og Are en 59. plass. I søndagens renn fulgte de opp med fine plasseringer. Her ble Simen nr. 15, og Are tok en 54. plass. Guttene viser fin framgang.

 • Treninga den 07.01 i lysløypa er avlyst pga. kulde

  Nå er det for kaldt å trene ute både borti Lia og på Gålå. Dessverre var heller ikke gymsalen ved Liene Oppvekstsenter ledig i kveld. Vi får håpe på at kulden snart gir seg. 
 • Husk påmelding til Tormodsprinten på søndag

  Vi håper på stor deltakelse fra Sør-Fron på Tormodsprinten på søndag! Påmeldingsfrist er innen i morgen den 06.01. Hvis dere ikke ønsker å melde på selv, vær snill å si ifra til Per Wassrud 97 12 48 23 eller via kommentarfeltet under denne artikkelen.

  PS! Sprint er krevende for oss voksne som skal hjelpe utøverne, det er flott hvis flest mulig foreldre blir med!

 • Lysløypekarusell

  Hei, vi vil ønske alle nye og gamle skiløpere velkommen til en ny skisesong.

  Lysløypekarusellen starter tirsdag 5/1-10. I utgangspunktet er det i lysløypa ved Liene skole, men uten snø blir det på Gålå skistadion. Det vil også bli arrangert renn i lysløypa ved Midtbygda men dette vil det bli gitt nærmere beskjed om. Skileiken starter kl 17.30 og lysløyperennet stater ca kl 18.30. Påmelding innen kl. 18.15. I år er det tidtaking på alle renn, og i tillegg er det skileik for de minste før eventuell start i lysløypa.

   

  Alder på barna er det året som de fyller i 2010. For løpere opp til og med 7 år blir det en løype som passer for årstrinnene. 8 ,9 og 10 år går 1km, 11 og 12 år går 2km, 13 og 14 år går 3km. 15 år og eldre går i utgangspunktet 5 og 10km.

   

  Ansvar for skileiken er Svein S., Irena, Audun og alle foreldrenesom er tilstede! Langrennsutvalget har satt opp følgende arrangørstab, og håper at alle kan møte på sin plass. Den som ikke kan møte på oppsatt dato må selv ordne med vikar. Vi håper dette vil gå like greit som før om åra. Saft og krus står i bua.

   

  Dato

  Stilart

  Startnr.

  Drikke

  Starter

  5.januar

  Fristil

  Marita

  Irena Svelle

  Svein

  12.januar

  Fristil

  Berit

  Irena Svelle

  Ivar

  19.januar

  Klassisk

  Berit

  Irena Svelle

  Roald

  26. januar

  Klassisk

  Berit

  Bjørg Anita

  Svein

  2.februar

  Fristil – KM

  Audun

  Bjørg Anita

  Ivar

  9.februar

  Klassisk

  Audun

  Bjørg Anita

  Roald

  16.februar

  Fristil - sprint

  Audun

  Anne Nerli

  Svein

  23. februar

  Klassisk - KM

  Liv W.

  Anne Nerli

  Ivar

  9. mars

  Fristil

  Liv W.

  Anne Nerli

  Roald

  16.mars

  Klassisk

  Liv W.

  Åse Østeraas

  Svein

  23.mars

  Fristil

  Marita

  Åse Østeraas

  Ivar

   


  Dato: *Klubbmesterskap 2 februar og 23 februar.

  Kuldegrense er minus 15.

  Vi håper i tillegg at flest mulig blir med på andre renn rundt om i Gudbrandsdalen også. På alle renn betaler klubben startkontigenten slik at det er gratis for løperne å gå. For løpere i alderen 8 til og med 10 år er det premie til samtlige. For de andre er det litt forskjellig hvor mange som blir premiert.

   

 • Lysløyperenn tirsdag 5 januar.

  Etter dagens gode dugnad er skileik området og lysløypa klar for lysløyperenn tirsdag. Skileiken starter 17.30 og lysløyperennet starter ca 18.30. Først kommende tirsdag er det skøyting(fristil) som står på plan. Det er meldt kaldt, men er det kaldere en 15 blir det bare å møtes for å rusle litt på ski. Program for lysløypekarusellen kommer i morgen kveld. Vel møtt.

  NYTT: Da er program lagt ut - se under menyen Langrenn og menypunkt lysløyperenn ned til venstre.

 • Flott innsats av Sørfrønningene på Astridbekken

  Det var en blid gjeng som stilte til start på årets første GD-cuprenn på Astridbekken i dag! Alle gjorde en flott innsats! " Årets debutanter" Jørgen og Emma syntes dette var kjempeartig og er ikke i tvil om at de stiller på Tormodsprinten neste søndag!

   Gjengen_komprimert

   

 • Børebakken er hoppklar!

  BrebakkenEtter iherdig arbeid blant bakkemannskapet er nå Børebakken hoppklar.

  Bakken er rustet opp til vinteren med ny spormal for å få World-cup kvalitet

  på spor. Etter siste dagers vanntransport er nå sporet kjørt og iset.

  Børebakken har også fått "ny" heis som fortsatt er under arbeid.

   

 • Kretscupen i hopp og kombinert er i gang!

  Søndag 3. januar var Simen, Are og Kim på Østre Toten på renn. Simen kom på en 2. plass,

  Are på en 6. plass og Kim på 8. plass. Bra gutter! Nå er vi i gang. For komplett resultat se

  kretscupen.noCool

 • Rc-cup i Folldal 12.12.09

  Kim, Simen og Are sesongåpnet i Casco rekruttcup 13-16 år, med to renn + kombinert

  lørdag 12. desember. Kim deltok i Rc C K 47, og fikk to fine 12. plasser. Simen og Are

  deltok i Rc B K 74. Simen fikk 20., og 26. plass, og 4. plass i kombinert. Are kom på 45.,

  og 42. plass. For komplett resultatliste se NSF hopp og Casco Rc.

 • Astridbekkrennet søndag 3 januar.

  I søndagens Astridbekkrenn debuterer Emma Wassrud og Magnus Muriteigen i kretsrennSmile. Ellers starter Jørgen i G11, Erlend, Iver Andreas, Emil, Knut Ole, Jon og Eskild i G12 og Jon Anders i G16. Neste helg er det Tormodsprinten ved Peer Gynt senteret som står for tur. Her håper vi å stille med enda flere debutanter og andre løpere.
 • Dugnad i skileik og lysløypa i Lia søndag 3 januar

  Søndag 3 januar er det dugnad for å få iorden lysløypa og skileiken til tirsdagens første lysløyperenn. Oss møtes kl 12 og snøskuffe, spade og lignende er kjekt å ha medWink. Ellers kan de som har traktor med snøskuffe eller henger tilgjengelig ta med d. Vel møtt!!!
 • De beste skiene???

  treskiDet har vært stor aktivitet for å kåre den produsenten som har de beste skiene - over 117stemmer nå. På tirsdag den 5 under det første lysløyperennet vil Sør-Fron sitt syn på den saken publiseres. Har dere ikke stemt må dere henge dere på nå! Følg med på nye avstemminger - her kan det bli mye interessant utover vinteren....
 • Årsmøte i ski og friidrettsgruppa!

  rsmteÅrsmøte blir på Dale Gudbrands gard onsdag 11 februar kl. 19.00. Frist for å ta opp saker er 31 januar. Saker sendes til Kristian Haave.

 • Seier til Emil og Hanne i dag på KM

  seierHanne vant senior damer og Emil vant g11. Edvard gikk inn til en god andre plass og Jan Frode tok en tredje i menn veteran. Ellers var det god innsats av Eskild, Knut Ole, Erlend, Håkon, Roy, Gry, Jon Anders og Thea. Resultatliste ligger her, og i morgen fortsetter KM med fristil.

   

 • Lysløypa er oppkjørt i Lia

  lyslypeNå er lysløypa kjørt opp, og det er klart for å skøyte. Lysløyperennet i morgen blir åpningen av vår nye stadion. Rennet går i fristil og det er sprint.

 • Edvard fikk en ny sjanse til Junior VM

  Under lørdagens senior NM på duatlon(15km klassisk og 15 skøyting) blir det amerikansk uttaging mellom Edvard og 3-4 andre løpere til den siste plassen til junior VM. Vi ønsker Edvard lykke til!

 • Edvard gikk bra både lørdag og søndag

  På lørdagens sprint gikk Edvard inn til en 10plass og Erik til en 133plass. På søndagens fellesstart ledet Edvard feltet ved 10km, men det vart litt tungt i noen lange motbakker og han endte til slutt nr. 7. Erik åpnet forsiktig, men gikk seg litt oppover på slutten.

 • Lysløypekarusellen starter tirsdag 6 januar

  lyslypeTirsdag starter vi opp med skøyting. Forholdene ved Liene skole er desverre ikke gode nok enda, slik at rennet går på Gålå. Skileiken blir ved Liene skole.

   

   

   

  {phocadownload view=file|id=1}