Filter
 • Rulleskitrening klassisk torsdag kl 18.00 fra Fryatun.

  Rullskitrening opp Venabygda torsdag kl 18.00. fra Fryatun. Det vil være med bil, slik at alle kan prøve å gå så langt en vil/orker viss det blir for langt å gå helt til toppen.
 • Torsdag 19 mai blir det rulleski trening.

  Torsdag starter vi opp med rulleski fra Fryatun og går oppover Venabygda. Her er det mulighet for alle Birkebeinere, Inga Låmi, Vasaløpere og andre som vil starte treningen mot en ny vinter. Det blir med følgebil, slik at turen er alle. Vel møtt!!!
 • Sognefjellstur for alle som vil prøve skiene på sommerføre!

  Søndag 13. juni arrangerer langrennsutvalget tur for alle aldersgrupper til Sognefjellet for å gå på ski. Dette er en tur som er lagt opp med mulighet for å gå på ski to økter, men er det noen som vil gå en økt er det også lovligSmile. Avreise blir tidlig søndag og hjemkomst søndag ettermiddag. Det er lagt opp til at vi spiser lunsj på Sognefjellshytta. Mere info kommer senere, men sett av denne dagen for en flott dag på fjelletCool.

 • Edvard trener på Sognefjellet.

  ramsauokt09Edvard trener på Sognefjellet nå for å spare ryggen litt. Han har ingen smerter eller problemer med ryggen, men å gå på snø er mildere en å gå på rulleski. Han kommer hjem i morgen, og melder om knallfine forhold nå. Men det er lite snø, så han tror ikke forholdene varer veldig lenge. Det er godt å høre at du er i full trening for mange harde tak til vinteren både med Aukland-brødrene i langløpene og i Norges Cupen.
 • Fron ski trening torsdag 3 juni.

  Torsdag 3 juni er det fron ski trening i Tormod sin lysløype. Treninga er for alle over 10år. Her blir det lett intervall og litt enkel stryketrening. Kontakt Per W., Jan Frode eller Bjørnar viss du trenger skyss.
 • Edvard på lag med Aukland brødrene!

  edvardEdvard skal i år representere Team Extra Personell i langløp og Team Synnfjell i Norges Cup og NM. Edvard er tatt opp i Team Extra som rekrutt sammen med 3 andre lovende langløpere. Disse skal fungere som hjelpeløpere under langløpene for Aukland brødrene, Jens Arne Svartedal og Jerry Ahrlin. Ellers skal Edvard representere Sør-Fron/Team Synnfjell i Norges Cup og NM. Team Synnfjell har lagt om satsingen sin fra en breddesatsing til en toppsatsing. I fjor var det 34 løpere mens i år er det kun 13 løpere. Blant

 • Program friidrett Flatmoen 2010

  LpingPROGRAM FRIIDRETT 2010

  Familiekveld på Flatmoen hver tirsdag fra 17.45 - 19.00

  Her er det ingen aldersgrense og alle trener samtidig.

  Mosjonister tar med staver, sykkel eller barnevogn..... Vi deler inn i grupper etter ulike behov og nivå.

 • Møte for løpere og foreldre !

  Vi holder et møte både for løpere og foreldre på Midtbygda skole fredag den 21. mai kl. 19.00.

  Her vil det bli informasjon om sommertrening og samarbeid med Fron Ski. Vi legger også fram

  forslag på handlingsplan for skigruppa.

  Møt opp !

 • Friidrett starter i dag 4. mai

  Påmelding fra 17.45.

  Start 18.00

  SmileSmileSmileTongue outSurprisedLaughing

  Futt og fart for hele familien - gammel og ung!!!

 • DUGNAD PÅ FLATMOEN idag!!!

  Noe jobb!

  Mye sosialt!

  Lek for barna!

  Trivelig samhold!

  Møt opp klokken 12 idag - søndag Cool

   

 • Første kveld på friidrett 2009

  kveld110 deltagere på første friidrettstrening!!! WOW! Her ble det gjennomført løp, hopp og kast. Blide fjes med svetteperler, det ble en kjempe åpning i hærlig vær! Tarzanløypa fikk prøve seg og besto testen. Litt køproblematikk pga mange på en gruppe, men vi prøver å dele enda mer opp neste gang. Takk for en flott start alle sammen!

  Se bilder

 • Dugnad i Tarzanløypa

  dugnadSøndag 3.mai var det dugnad på Flatmoen for ski-og friidrettsgruppa. Vi fikk gjort mye og det var godt oppmøte. Mange unger kosa seg og vi voksne jobba hardt mens skravla gikk. Det è trivele med dugnad. 43 personer med smått og stort. Vi fikk "pussa opp" Tarzanløypa og lagd noen nye elementer. Den vart innbydene og fin! Svanhild, Elise og Irena diska opp med kake og vi hadde ei trivele matpause.

   

Copyright © 2013 Sør Fron Idrettslag Alle rettigheter reservert.