Filter
 • Emil nr 5 i dagens ungdomsbirk!

  eskilEmil imponerte i dagens ungdomsbirk med en knallsterk 5 plass der de fleste av de beste i klassa var med. Det er imponerende da en vet at mange allerede i den alderen har spesialisert seg på sykkel, mens Emil satser mest på ski. Men hvem vet, kanskje oss ser en fremtidig "birkenvinner". Men da må han holde kameraten Eskil bak seg. Synes han viser stadig framgang og kom på en fin 32 plass, og han nærmer seg stadig de beste! Erlend kjempet seg også gjennom gjørma og viser god vilje. Jon Anders har syklet inn til en flott 30 plass i sin klasse.Dagens raskeste Sør Frøning vart Geir Ove Kolobekken på fine 3.33.49. I avstemmingskonkurransa på sida her var det Audun som var raskest på 3:34:59. Andre resultat: Edvard Hamilton 3:39:43, Pål Egil Rønn fra Harpefoss 3.42.03, Anders Wadahl 3:43:13, Jon Odenrud 3:48:45,Per Erik Rotmo 4:05:47, Bjørnar Bakken 4:10:08,  Finn Bjormyr 4.10.16, Torstein Rudihagen 4:10:17,

  Ungdomsbirken 7,7km : Emil Wassrud 33:31, Eskil Volberg 41:40, Erlend Strand 50:37

  Ungdomsbirken 13,9km : Jon Anders Nilsen Mork 1:05:04

 • Lentaugløpet 2010

  Lørdag 16. oktober kl 12. blir det Lentaugløp i Lia...

   

 • Strålande tur til Galdhøpiggen !

  En storfornøyd gjeng som har nådd toppen på 2469 m.o.h. Klar himmel og fantastisk utsikt fra Norges tak.

  Flere bilder fra turen blir å finne i fotoalbumet.

  Alle_p_piggen

 • Triatlon med sosialt samvær

  Det blir triatlon med sosialt samvær i espedalen på søndag førstkommende. Rulleski, sykkel og løp. Etterpå griller vi og koser oss i det fine været. Fron ski spanderer pølse og drikke til alle. Oppmøte 1030. Vel møtt alle skiglade sørfrøninger.
 • Jon Anders, Eskild og Emil trente med "Pølsa"!

  Plsa_og_gutta

  Øystein "Pølsa" Pettersen var i Skåbu sammen med samboer Ellen på sommerferie. Da benyttet Fron ski å få den populære OL vinneren med på en trening. Dette var veldig populært og Jon Anders, Eskild og Emil benyttet anledningen å få trene og få inspirasjon av Pølsa!

   

   

 • Lentaugløpet utsatt

  På grunn av høstferien blir Lentaugløpet utsatt. Nærmere dato og andre opplysninger kommer senere.
 • Familietur til Galdhøpiggen !

  gald7_smallDet ser ut til å bli bra vær på lørdag. Håper på en kjempetur til Norges Tak.

  Plass til de som vil være med. Husk ! Mat og drikke for hele dagen. Dette er viktig

  på en slik tur. For mer informasjon se lenger ned på hjemmesida.

 • Stor deltagelse i setertrimmen

  I Sør Fron er nok en sommersesong med setertrim over. Det er alltid trivelig å komme til fjells for trening uansett om det er på sykkel, en langtur med jogging, en gåtur med ungene eller en rask gåtur for voksne. En forfriskende bad for å få av svetten er ikke å forakte før et skikkelig matgilde. I år var det den som hadde deltatt på flest treninger som fikk hovedpremien, et gavekort fra G-sport. Marit N, alltid like blid og hjelpsom, fikk den vel fortjent siden hun har deltattt alle 8 gangene.

 • Friidrett igjen på tirsdag!

  25082009290Det er ny friidrettstrening på tirsdag - denne gang med klubbmesterskap. Her er det aktivitet for gammel og ung og for alle nivåer. Det er rett og slett ingen grunn til ikke å møte opp! Påmelding fra 17.45 og vi starter oppvarminga kl 18.00. VELKOMMEN!

   

   

   

 • Edvard nr 2 i Norges Cup på rulleski.

  EdvardEdvard gikk inn til en fin 2 plass i sitt første Norges Cup renn på rulleski. Rennet gikk på gjøvik sist onsdag, og etter rennet gikk ferden videre til samling i Torsby.
 • Edvard nr 3 i Boreloppet i Sverige!!!

  Torsby_Edvard

  Edvard vart nr 3 i Boreloppet i Torsby, men han måtte se romkameraten gå 16 sek fortere. Mellom dem kom en svenske. Ellers kan vi nevne at svenske som kom inn på 5 plass hele 1min og 29 sek bak er på juniorlandslaget og deltok i junior VM i vinter. Martin, Emil og Bjørner fra Ringebu/Fåvang vart henholdvis nr 6,7 og 13.

  Jon Anders gikk inn til en flott 10 plass bare 54sek bak vinneren. Dette viser at Jon Anders har hatt fin framgang fra sist vinter.

 • Edvard nr 3 i Boreloppet i Sverige.

  EdvardUnder lørdagens skirenn i Torsby som var årets første på snø, viste Edvard fine takter. 16 sek skilte opp til Mads fra Bevern som var med på samlinga vår. Det var en svenske som skilte romkameratene. Ellers vart Martin, Emil og Bjørner fra R/F 6,7 og 13. Vi kan nevne at svensken som vart nr 5 hele 1min og 29 sek bak er med på juniorlandslaget og deltok i junior VM sist vinter.

  Jon Anders gikk et fint renn, og kom på en fin 10 plass bare 54 sek bak vinneren. Så her var det jevnt.

  Ingvild fra Vågå vant og Anniken fra Sunnylven på andre plass gjorde at vi tok 4 av 5 mulige pallplasseringer. I premier tok løperne med seg hele 5200 kr i gavekort. Svenskene var imponert!!! Mads og Edvard var rett bak Mathias Fredrikson og Anders Aukland selv med dårlige forhold!

  Dette er et renn under Torsby skifestival, og det går både inne i tunnelen og ei runde ute på 700 m. Dette gjør rennet til en utfordring med minus 2 inne og 20 varmegrader ute.

 • Audun og Glava infridde ikke

  rockwool_gulvFavoritt  på avstemminga Audun, infridde ikke forventningen til suporterne. Skuffende sier en talsmann for Glava fra inne på et trangt loft.

  Som forventet uttalte Rockwool-Kåre som blåser raskere enn det rulles.

   

   

   

 • Birkebeinerrittet

  Birken

  Nå nærmer det seg og avstemmingen på hvem som blir raskest fra Sør-Fron har virkelig tatt av - Flott engasjement! Foruten sterk prestasjonsangst hos de aktuelle alternativene (har de sikkert godt av) så håper jeg dere vil følge med på turen over fjellet. Ta turen til Lillehammer og følg rytterne der - eller følg med på internett....

 • Friidrett høsten 2009

  Tirsdag 25. august starter høstens friidrettstreninger. Påmelding fra kvart på seks, med start kl.18.00!! 4 treninger igjen, så hiv deg med. Her er nivå for alle - gå, jogge, løpe og "striflyge"!!!!
 • Samling Lillehammer hopprekrutt 22.08.09

  Lørdag var Simen, Lars og Kim Andre på Raufoss på plasthopping.
  Denne samlinga var i regi av Lillehammer hopprekrutt.

 • RC- Cup i Granåsen-Trondheim

  Fredag reiste vi til rekruttcup i Trondheim med innlagt hopptreffinale på plast.

  Det var renn både fredag og lørdag, lagkonkurranse for kretslag søndag.

  Simen, Kim Andre og Are deltok for Sør- Fron.

  Are Sumstad er forøvrig nytt medlem i hoppgruppa. Han er fra Lom og er 13 år.

  Vi ønsker ham velkommen som nytt medlem.

 • RC- cup i Granåsen-Trondheim

  Fredag 28. august reiser vi til rekruttrenn i hopp i Trondheim.

  Simen, Lars og Kim Andre stiller fra Sør- Fron.

 • Schuler-Cup i kombinert

  ObersdorfSimen K. Scheie var en av fire 14- åringer som ble tatt ut av skiforbundet til deltagelse i denne cupen.

 • Torsby samling

  test_1Onsdag 26 august reiser vi til Torsby for ny samling. Lørdag skal vi være med  på Boreloppet. Dette går både i tunnelen og utenfor tunnelen. Det blir med løpere fra Sør Fron, Ringebu/Fåvang, Vågå, Sunnylven, Bevern(Kongsberg) og Gjerdrum. Samlingen varer til mandag 31 august.
 • Gry nr. 4 og Jon Anders nr. 9 i Madshussprinten

  Gry gjorde en sterk sprint og etter tre heat var ho nr 4 sammenlagt. De 4 beste møttes til en superfinale og der vart Gry nr. 4. Jon Anders gikk tre gode heat og vart nr 9. Resultat finnes under linken resultat til venstre.