Filter
 • Medlemsmøte ski og friidrettsgruppa

  Det inviteres til medlemsmøte i ski og friidrettsgruppa søndag 14.desember kl 18:00 i Tøfte på låven til Svein og Aina. Ta gjerne med ungene så kan de kose seg med aking ute!

  Tema: Status i gruppa og videre arbeid fremover.

  Enkel servering.

  Velkommen!

 • Eskil Volberg imponerte og overrasket alle på Gåsbu!!!

  ESKILEskil var eneste løper fra Sør Fron som reiste til Gåsburennet i dag. Dette er et renn som blir regnet som årets første store renn der det er deltakelse fra hele østlandsområdet. Dagens meget sterke 2 plass i konkurranse med de beste fra oppland og hedmark viser at Eskil har tatt store steg fra i fjor. Fattige 3 sekunder bak vinneren fra Vang viste Eskil alle fra oppland ryggen. Ps. Eskil fikk samme plassering som tittelforsvarer i VM sprint Ola Vigen Hattestad i dagens renn. Kanskje det er arvtagern vi snakker om?Smile
 • Snøproduksjon i Børebakken

  Som sikkert mange har sett har Børebakken vært belyst hele helga. Det har nemlig vært lokalt snøfall i Børebakken siden fredag. Bakken er nå snart klar til å ta i mot alle hoppglade barn. Men, vi trenger en liten dugnad for å få ryddet div. utstyr på plass. Dugnaden blir mandag 20. desember kl. 18.00. Vi trenger deres hjelp! Vel møtt!
 • Innetreninga for hopp blei avslutta med sesongopning på snø

  Innetreninga for hopparane blei avlutt for i haust med hopprenn og pølser hos Torfinn og Stina. Mange lange og stilfulle hopp. Langste hopp blei etter sigende heile 26 desimeter med fall. Sjå bilda frå rennet.

   

 • Avslutning for innetrening- hopp

  Innetreninga på Midtbygda mandag blir ute hos Stina og Torfinn. Vi tar en treningsøkt først. Etterpå har vi pølsefest med leik og morro! Ta med godt med klede og miniski.

  NB! Det går sterke rykter om lokalt snøfall på 10- dagers varselet. Vi gleder oss!

 • RC- åpning i Folldal

  Are, Simen og Kim m/støtteapparat reiser til RC- åpning i Folldal lørdag 11. desember. Her blir det renn lørdag kveld og søndag. Lykke til!
 • Torsdagstrening den 9.desember.

  Vi starter skisesongen med trening i lysløypa på Gålå. Oppmøte kl. 18.00 ved Skistuggua.

  Legger opp til skøyting, men det er lov å starte rolig i klassisk for dem som vil.

 • SISTE TYSDAGSTRENING FØR JUL !

  Tysdag den 7. desember blir siste innetrening på Midtbygda. 

  Det blir bare innetrening, for alle gruppene.

  Kanskje blir det en overraskelse før jul !

   

  Minner også om at vi må ha påmelding til Skidagen på GÅLÅ, pga. bevertning.

  Meld dere på ved hjelp av kommentarfeltet.

 • Torsdagstrening den 2. desem

  OBS !!!   OBS !!!!

  Vi starter med innetreninga kl. 18.00. Kjører heller lengre økt med styrketrening.

   

 • Lysløypa i Lia åpner 3 dag jul.

  Lysløypa vart bunnpreppa i dag med traktor og løypemaskin. I morgen blir den preppa for både klassisk og skøyting.
 • Påmelding til Astridbekkrennet 3. jan.

  3 januar starter GD-cupen i langrenn

  Nytt opplegg for påmelding til skirenn

  Norges Skiforbund innfører nytt påmeldingssystem foran årets sesong.
  Hver løper må være registrert og ha eget brukernavn og passord på "Min Idrett.no".
  For de som ønsker hjelp til påmelding/ ikke har tilgang til internett, send ei melding til Per Wassrud 97 12 48 23 eller benytt "Legg til kommentar" til denne artikkelen.

  Påmeldingsfrist til det første GD-cuprennet på Astridbekken er den 29.12.

   

 • Julefreden senker seg

  julenisseNå senker julefreden seg over Sør-Fron og aktive ski- og fri-idrettsløpere roer seg og koser seg med god mat - vel fortjent! Vi ønsker alle ski- og fri-idrettsinteresserte ei riktig God Jul og et Godt Nytt år! 2010 blir et spennende år med mange artige situasjoner i bakke og løype!
 • Trening i kveld 17/12 er avlyst p.g.a. kulde.

  Det er minus 16 på stadion nå og litt vind, og det er spådd kaldere til kvelds. Gymsalen i liene skole e stengt i kveld fordi at de har satt inn juletreet.
 • Trening i morgen torsdag 17/12.

  Avreise fra Liene skole kl 18.00 eller du kan møte direkte på stadion i lysløypa ca 18.20. Klassisk, Vel møtt!
 • Usikkert når Edvard går skirenn

  EdvartEdvard har prolaps i ryggen og er usikker når han får gått det første skirennet denne vinteren. Langrenn.com har intervjuet han om skaden og mulighetene denne sesongen. Les mer på: langrenn.com

   

 • Juleavslutning på innetreninga tirsdag 15desember

  Førstkommende tirsdag er siste kveld med allidrett og da er det i tradisjonell stil juleavslutning. Vi håper nissen kommer med overaskelse i år også. Vel møtt til siste kveld før jul inne, og etter jul starter vi med skileik og lysløyperenn tirsdag 5 januar. Her kommer vi tilbake med mer informasjon og programm.

 • Stor innsats på treninga i kveld!

  Jørgen, Eskild, Erlend, Iver Andreas, Knut Ole og Emil viste i kveld at vi har mye morsomt i vente i løpet av vinteren. Erik, Ida, Edvard, Bjørnar, Ivar og Jan Frode var med som trenere.
 • Trening i kveld 10/12.

  Skitreninga i kveld blir på Gålå med avreise fra Liene Skole kl 18.00. Det er skøyting som står på programmet. Vel møtt!
 • Mange fornøgde unger på skisamling i helga!

  Det var mange blide og fornøgde unger og voksne på Fagerhøi i helga! Selv med litt forfall p.g.a. sykdom var det ca 50 som deltok av store og små. Tross litt dårlig vær vart samlinga gjennomført etter planen. Det var stor enighet om at oss skal gjenta suksessen til neste år. Mer oppdatering kommer senere.

 • Program for skisamling på Fagerhøi !

  5fagerhoy2Nå nærmer det seg skisamlinga på Fagerhøi. Det er spådd fint vær og det skal bli ei flott helg. Programmet er nå lagt ut (trykk les mer) og vi ønsker alle påmeldte velkommen!

   

   

 • Heidalsrennet og Gåsburennet 3 dag jul

  Heidalsrennet 3dag jul er første rennet i GD-cupen for 11-14år. Her har vi med følgende løpere. Gutter 11år, Eskild Volberg, Iver Andreas Fosse Ramstad, Jon Muriteigen og Emil Wassrud. Gutter 12år har vi Lars Erik Nilsen Mork og gutter 13år har vi Roy Andersen. Utenfor GD-cupen stiller Jon Anders Nilsen Mork i 15års klassa. Gåsburennet har blitt en liten tradisjon for noen av våre løpere. Her skal Gry Andersen sesongdebutere i 15 årsklassa, og Edvard Hamilton skal måle krefter med fjorårets juniorverdensmester Holund og mange av landslagsløperne.
 • Edvard viste fin form på Lygna

  Under lørdagens sprint vart det et lite fall i semifinalen som ødela sjansene for A-finala. Men innsatsen ellers og i B-finala presterte Edvard nok et godt løp og vart nr.2.
  I søndagens 10km skøyterenn gikk Edvard inn til en 6 plass, etter å ha ligget på 4 plass halvvegs. Forma er ikke på topp enda sier Edvard, så vi håper den kommer i løpet av jula. Slik at det blir mange gode opplevelser i Granåsen andre helga i januar. Ellers årsdebuterte Erik søndag, og han var  som ventet litt tyng i kroppen. Han fullførte et bra løp, og vi venter at forma peker bare en vei for Erik.