Filter
 • Trening torsdag 14/2 kl. 18.00 i Lia.

  Trening i Lia torsdag 14/2 kl. 18.00. En time ute og en time inne. Klassisk. Vel møtt!

 • Hopp og kombinert i Lobakken

  Lobakken_2Lørdag var det hopp- og kombinertrenn i Lobakken på Vinstra. Sør- Fron stilte med utøvere i alle bakker- K 8, K 18 og K 36. Det ble mange flotte prestasjoner i hoppbakken denne dagen. Flere av våre deltagere gikk også kombinert. Mange av støtteapparatet rundt våre løpere var med å dro et vellykket arrangement i havn. Tusen takk for hjelpa alle sammen! For resultater se krettscupen.no
 • Informasjon uke 8.

  Tirsdag: Distanserenn i klassisk. Hugs !!!! Smørekurs hos Per kl. 20.00.

                  0-6 år: Går vanlig runde, men kan gjerne gå flere runder hvis de har lyst. Ingen tidtaking.

                7-10 år: Går to runder i 1 km sløyfa. Tidtaking.

               11-12 år: Går to runder i 2 km sløyfa. Tidtaking.

                    13 år: Går to runder i 3 km sløyfa. Tidtaking.

                  Damer: Går to runder i 3 km sløyfa. Tidtaking.

                  Herrer: Går 4 runder i 3 km sløyfa. Tidtaking.

  Torsdag: Skiskyting ute, styrketrening inne etterpå.

 • Skidag i strålande vintervér

  Skidagen på Gålå blei arrangert i 6-7 minusgraderog eit sStafett1trålande vintervér. Stor og små kosa seg i sola. Kven skulle tru det når det var 20 minus i bygda? Dermed blei også oppmøtet smått - men godt. Ca 30 personar frå Sør-Fron og Harpefoss il hadde tatt turen.

   

   

   

   

   

   

   

   

 • Hovedlandsrennet i Granåsen

  Torsdag 17. februar reiste Kim, Are og Simen på hovedlandsrennet i Trondheim. Her var det laghopp fredag og individuell konkurranse på lørdag.

  Kim deltok på Opplands førstelag som ble nr. 5 i lagkonkurransen. Gratulerer! I den individuelle konkurransen ble Simen nr. 20, Are nr. 31 og Kim nr. 35. Guttene er ikke helt fornøyd etter helgen, men en god erfaring rikere i et flott arrangement!

 • ÅRETS SMØREKURS !

  Årets smørekurs avholdes hos Per Wassrud tirsdag den 22.februar kl. 20.00.

  Her vil dere lære det mest nødvendige innen gliding, festevokst og struktur.

  Ta med egne ski og møt opp ! I fjor var det servering så vi håper dette kanskje kan, vet ikke, muligens.......

 • Skidag på Gålå (skistuggu) søndag 20. februar

  Skigruppene i Sør-Fron il og Harpefoss il arrangerar felles skidag ved skistuggu på Gålå, søndag 20. februar kl 12.00. Det blir skileik, stafetter og moro,- og treningstur for dei som vil.

   

  Ta med mat og drikke, gjerne grillmat. Vi holder grill. Blir det surt har vi skistua å varme oss i.

   

  Velkome.

 • Årsmøte 2011

  articlesÅrsmøte mandag 14. februar kl 19.00

  Årsmøte i Ski og Friidrettsgruppa avholdes hos Svein Sletten i Tøfte mandag 14. februar kl 19.00. Møtet avholdes i den nyåpna kurs og konferanseavdelingen i Tøftelåven. Vanlige årsmøtesaker.

  Saker som medlemmene ønsker skal bli tatt opp på møtet ber vi om blir sendt Leder Audun Skattebo på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen søndag 6. februar. Det vil bli presentert nye muligheter for arrangement og inntektsmuligheter som egen sak på møte. Servering.

  Vi håper på at dere setter av denne kvelden og er med og skaper et aktivt årsmøte som gruppa vår fortjener.

  Vel møtt!

 • Eistein raskeste Sør Fron løper i Stenfjellrunden i dag.

  Eistein Hegge var raskeste Sør Frøning i Stenfjellrunden med 2.20.30. Ellers gikk Kjetil 2.26.49, Jon Odenrud 2.27.29,Bjørnar 2.27.44, Audun 2.35.41, Ida H. Bakken 3.10.24 og Jorun Kolseth 4.01.01
 • Årsmøte 2011, mandag 14. februar

  Hugs årsmøtet mandag kl 19.00 hos Svein og Aina i Tøfte. Meir info i artikkelen nedanfor.
 • Trening i kveld torsdag 10/2.

  Treninga i kveld er avlyst p.g.a. mye sykdom. Men det er fullt lovlig å trene for de som er friske!!!!

 • Edvard nr 34 i König-Ludvig rennet i Tyskland.

  Edvard gikk langløpet König-Ludvig i dag, og fikk noe tv tid på tv2 zebra på morgenkvisten. Han var ikke fornøgd med løpet selv, men det er mange gode løpere som måtte slippe da Jerry Ahrlin og Anders Aukland satte igang et voldsomt kjør fra start. Så etter Edvard sine problemer siste året med ryggen tyder det mye på at han er tilbake med mange gode prestasjoner framover. Blir spennende i Vasaloppet!
 • Emil vant KM og mange gode rekrutter på Gålå idag!.

  I fravær av Eskil på dagens KM, hadde vi bare Emil å stole på. Det viste seg at Emil har beholdt forma med glans og satte alle på plass. 12 sek skilte ned til 2 plass og hele 45 sek ned til 3 plass. I tillegg var det en gjesteløper fra Vang(helv sør-frøning), som vant KM i Hedemark tidligere i vinter. Han måtte også bite i gresset for Emil og vart slått med 19 sek. Ellers hadde vi mange gode rekrutter med i dag, og Kristian, Mats, Hanna, Emma, Tobias og Magnus gikk alle gode løp.
 • RC- Voss 12.- 13. februar (hopp)

  Fredag 11. februar reiser Are, Kim og Simen med støtteapparat til Voss, for å delta i RC- Cup lørdag og søndag. Lykke til!
 • KM og Rekruttrenn (hopp og kombinert)

  Kim_KMSøndag 6. februar var vi på KM og Rekruttrenn i Kremmerlia. Vi hadde flere deltagere fra Sør- Fron IL. Oddvar Gryttingslien stilte i K 5. Tord Scheie og Paal Nyhus stilte i K 10. Ola Stenumgård stilte i K 25 og Simen, Kim og Are stilte i K 62. Oddvar, Tord og Paal var også med i kombinert. Kim tok en velfortjent KM- seier i G 15 år. Vi gratulerer så mye!. Dette var bra, Kim!. Simen tok en 3. plass og Are en 6. plass. Takk for en fin dag og et flott arrangement!
 • KM og rekruttrenn (hopp og kombinert) i Kremmerlia

  Søndag 6. februar er det KM og rekruttrenn i Kremmerlia i Gausdal. Her er det også flotte  muligheter til å gå kombinert. Utøvere kan meldes på via minidrett.no eller til Torfinn eller Håkon. Hoppbakker i alle størrelser.
 • Telenor-karusellrenn i hopp

  Lobakken_2011Telenorkarusellen i hopp er i gang. Hver mandag fra kl. 18.00 møtes vi i Lobakken. Vel møtt til nye og gamle hoppere!
 • Hopprenn på Søre- Ål

  16. januar var det hopprenn i Engesvea. Sør- Fron IL stilte med mange utøvere.

  Vi hadde utøvere i K  8, K 12, K 25 og K 40. Mange flotte prestasjoner. Takk for god innsats!

 • Skistuggu på Gålå

  008Offisiell åpning av skistuggu


  Det blir offisiell åpning av skistuggu på Gålå lørdag 5 februar kl 12.00.

  Her blir det liv og røre og ikke minst en stafett der vi håper så mange som mulig fra Sør-Fron kan stille.

  Se full invitasjon under les mer.

  Det blir klubblag under stafetten med 3 på hvert lag. Vi organiserer lagene når vi kommer på Gålå. Det blir blanding på alder og kjønn.

 • Emil vant Selsrennet!

  Emil vant dagens Selsrenn og overtok ledelsen igjen i GD-cupen. Nå blir det spennende i Trabelia 13 mars, hvor vi kan få vår første sammenlagtvinner siden Edvard vant GD-cupen. Han var ikke alene av våre løpere som imponerte. Eskild gikk årsbeste og vart nr 9, bare 45 sekunder bak Emil. Ellers gikk Iver Andreas, Erlend og Jon godt i 12 årsklassa. Jørgen går alltid gode løp og det gjorde han i dag også. Han vart nr 15 og det er bra. Blant de yngre vises det stor innsats og godt pågangsmot, så vi går lyse tider imøte med mange gode talenter. De yngre er Emma, Natahlie, Anja, Ingri, Magnus, Emil B og Henrik på dagens renn.
 • Jon Anders gikk bra på dagens renn i HL.

  Jon Anders gikk inn til 201 plass av 240 startende. Etterpå fikk alle tilbud som ikke gikk videre(30 beste går videre) på sprinten om å gå langrennscross. Her gjorde Jon Anders muligens årsbeste og gikk inn til en flott 63 plass av 121 startende.
 • Jon Anders gikk godt på dagens langrennscross.

  På dagens sprint gikk Jon Anders inn til en 201 plass av 240 startende. Etterpå fikk alle som ikke gikk videre (30 beste) tilbud om å gå langrennscross. Her gikk Jon Anders strålende og kanskje årsbeste inn til en flott 63 plass av 121 startende.
 • Jon Anders gikk bra på første dag i Hovedlandsrennet.

  Jon Anders gikk bra på 7,5km klassisk i dag og vart nr 142 av 231 startende. Nevner i farten at Sigurd Kjorstad vart nr 2 bak Oliver Furuli fra Lillehammer. I morgen er det sprint fristil.
 • Selsrennet på søndag.

  Søndag har vi to nye debutanter på kretsrenn, Anja og Nathalie Strand. Ellers har vi følgende deltakere med Emma, Ingri, Magnus, Emil B., Henrik, Jørgen, Iver Andreas, Jon, Erlend, Eskild og Emil. Dette er 5 rennet i GD-cupen for 11-14år, og rennet går i fristil. Lykke til!
 • Edvard tilbake i Junior NM.

  ramsauokt09Edvard føler seg bra igjen, selv om han ikke har full kraft i ene foten enda. Lysløyperennet forrige tirsdag gikk bra og oss håper på fortsatt fremgang. Det blir spennende å se hva Edvard kan prestere på skøyterennet i junior NM, selv om han mangler ganske my trening iforhold til det normale. Hele Sør Fron ønsker deg lykke til og oss følger spent med i neste uke i Stryn.
 • Selsrennet på søndag.

  Søndag får vi to nye debutanter på kretsrenn, det er Natalie og Anja Strand. Ellers deltar Emma, Ingri, Magnus, Emil B., Henrik, Jørgen, Iver Andreas, Jon, Erlend, Eskild og Emil. Det vil si at det er 13 som reiser til Sel og 1 som er på Hovedlandsrennet i helga.
 • Jon Anders deltar på Hovedlandsrennet i helga.

  Årets hovedlandsrenn går på Nes på Romerike. Det er renn fredag og lørdag, mens det er stafett med kretslag søndag. Vi følger spent med og ønsker deg lykke til.
 • Klubbmesterskap i klassisk avlyst i kveld !

  kaldtKulda setter en stopper for kveldens klubbmesterskap.

  Jeg la først ut en melding om innetrening i gymsalen, men har fått oppfordring fra

  flere foreldre om vi ikke heller skal ta en tur til Fronsbadet.

  Det var første kvelden for allmennheten i går, derfor trekker vi i det våte element i

  kveld for de som vil. Oppmøte ca kl 1800. Alle betaler hver for seg. Dette er trening uten ledere på gruppene, derfor må foreldrene være tilstede.

  Håper dette kan være et godt alternativ i denne kuldeperioden.

 • Informasjon uke 8.

  Her kommer litt info angående uke 8.

  Tirsdag 23. februar: Skileik fra kl. 17.30. Påmelding til Klubbmesterskap i klassisk fra kl. 18.00. Start kl. 18.30.

  Torsdag 25. februar: Fellestrening for store og små. Hovedaktivitet skiskyting.

  Søndag 28. februar: Selsrennet. Husk å meld dere på innen tirsdags kveld ! Åse Østeraas eller Ivar Brendstuen sitter klare for å ta imot  påmeldinger. Håper at vi blir en stor delegasjon som reiser til Tolstadåsen. Felles avreise fra kommunelokalet kl. 09.30. 

 • Stort oppmøte på smørekurs !

  cdLogo

  Stort oppmøte på smørekurs hos Per. Her ble det lagt vekt på enkel prepping av ski.

  Alle var veldig fornøyd med den praktiske delen der deltagerne fikk prøve seg selv på egne ski. Under god veiledning fikk mange godt tak på    både gliding og festesmøring. Vi sender en takk til Per som hadde lagt til rette med en god ramme rundt kurset. Fantastisk servering. Bilder fra kurset blir lagt ut senere.

 • Emil og Sivert vant Madshusstafetten!

  Emil_og_Sivert Emil og Sivert vant torsdag Madshusstafetten på Vind.                                        
 • Torsdagstreninger videre utover vinteren !

  Våre torsdagstreninger har nådd nye høyder. Dette krever mer av oss som skal organisere treningene, derfor har vi satt opp et program for resten av vinteren.

  Vi skal ha felles oppvarming i skileikområdet. Så deler vi oss i grupper.

  Vi vil gjerne ha med oss så mange foreldre som mulig, men vi har satt ned noen hovedansvarlige som lager opplegget.

  12 år gruppe: Per, Jan Frode, Erik, Stig

  10 år og yngre: Ivar, Svein, Erik, Hanne

  18.februar: Fristil      25. februar: Skiskyting/Fristil      11.mars: Klassisk      18.mars: Skiskyting/Fristil      25.mars: Klassisk

 • Smørekurs for foreldre !

  Vår eminente smøreekspert Jan Frode Løkken, holder smørekurs for oss håpefulle foreldre.

  Dette blir hos Per Wassrud torsdag den 18. februar kl. 20.00.

  Ta med egne ski og møt opp!

 • Alle unger må registreres på lysløyperenn

  Det er ikke alle av de minste ungene som vil ha på seg nummer når de er på lysløyperenn.  Det er likevel viktig at alle registreres  slik at de får premie på skiavslutningen...

   

 • Husk å meld dere på Folleburennet lørdag den 13. februar

  Årets 4. GD-cuprenn, Folleburennet, arrangeres på Skeikampen førstkommende lørdag. Løpet arrangeres i klassisk stil. Påmeldingsfrist er tirsdag 09.februar kl. 23.59. Vi gjør det som før, meld dere på via "Min Idrett", ring Per Wassrud på tlf. 97 12 48 23 eller benytt kommentarfeltet under denne artikkelen.
 • RC- Cup i hopp og kombinert (Steinkjer)

  Fredag 12. februar reiser vi til RC- Cup i hopp og kombinert i Steinkjer.

  Her stiller Sør- Fron med 3 deltagere; Simen, Are og Kim. Vi kjører

  minibuss sammen med utøvere fra Tormod, Gausdal og Lillehammer. Vi gleder oss!

 • Krettsmesterskap i hopp og kombinert

  KM_Gausdal_2Søndag 7. februar var det krettsmesterskap i hopp og kombinert i Kremmerlibakken i Gausdal, med innlagt Veidekke-Cup. Sør- Fron stilte med 7 deltagere. Tord, Maina, Sivert og Paal stilte i K 5 og kombinert. Simen, Are og Kim stilte i G 14  K 44. Simen ble nr. 3, Kim nr. 5 og Are nr. 6. Simen stilte også i kombinert, der han ble krettsmester. Hurra!KM_Gausdal
 • Flott arrangement i Øyer!

  februar_011Lørdag 6. februar møtte en fin gjeng løpere med støtteapparat opp på Øyer. Gode forhold for smørere nå, godt vinterføre på Øyer! Artig løype med kuleløype, porter, passere gjennom traktordekk osv. Sprint er publikumsvennlig og vi
 • Årsmøte 2010

  Det er igjen tid for årsmøte, nemlig på Flatmoen ( inne) mandag 8/2 kl.19.00.

  Vanlig årsmøtesaker. Ingen innkomne saker fra medlemmene men, mye kan luftes og diskuteres likevel.

  Styret har en sak under innkomne . En sak som burde vekke interesse. INNETRENINGA før jul, som starter 17.30 og avsluttes med 4.gruppa kl. 21.30, er noe som er ei stor utfordring for foreldre og andre. Svært mange har ansvar for å få egne unger til og fra de forskjellige " bolker" og så sjøl være med på siste bolken som altså ikke er ferdig før langt på kveld.Spørsmålet er, hvordan løser vi denne utfordringen til beste for familielivet.

  Vår målsetting er vedtatt," Rekrutteringsarbeid, økt aktivitet, en bedre helse i et positivt miljø", da med hele familien som fundamentet.

  Friidrettssjefen Marita innleder til debatt.

   

  E døkk modne for en aldri så liten økning av kontingenten, den skal også opp til behandling slik vedtektene sier.Nestleder Audun innleder til debatt.

  Styret ønsker velkommen til årsmøte der vi ser litt tilbake på nok et år med det gode initiativ og kreativitet fra en sprudlene gjeng av positive mennesker, og arbeidet ellers i " rørsla". Men mest tid må vi bruke på tida framover, det er det vikttigaste.

  Døkk ska få lapskaus, kake og kaffe.

  Ser ut til å bli noe utskifting i styret, slik det sømmer seg i en levende organisasjon. Noen kommer og noen går.

  Valgkomiteen har innstillingen klar til møtet. Velkome til et konstruktivt møte til beste for oss alle. Kristian.

 • Øyersprinten lørdag stiller Sør Fron med 10 løpere.

  Emma, Oda, Ingri, Jørgen, Eskild, Erlend, Emil, Iver Andreas, Knut Ole og Jon Anders går lørdagens Øyersprint. Det er GD-cup for 11-14år. Sprintløypa på Øyer inneholder forskjellige hinder som gjør løypa mere som skicross.

 • Full fart i gymsalen i dag!!!

  Litt kjølig temperatur idag, det blir innetrening i gymsalen i Liene.

  jakt_tommy_og_tigern

  17.30 - 18.30 : ca. 4 - 8 år

  18.30 - 19.30: ca. 9 år og oppover

  VEL MØTT!Laughing

 • Tirsdagens lysløyperenn med god deltakelse selv om det var kaldt.

  lyslypeFørste lysløyperennet på Midtbygda på mange år, vart en suksess selv om det var kaldt. Graderstokken viste minus 16, slik at det kun vart distanse uten tidtaking. Det var hele 39 deltakere som trosset kulden og tok fram skiene. Det var mange lovord om at vi tar i bruk igjen lysløypa ved Midtbygda skole, slik at vi får styrket rekrutteringer på solsida også. Vi såg det at det kom nye fjes, og det er vi glade for at så mange som mulig går og leker seg på ski.  Klubbmesterskapet i klassisk 3 mars vil gå i lysløypa på Midtbygda.

 • Edvard var suveren i Steinfjellrunden!

  seierEdvard viste rå styrke i årets Steinfjellrundet og vart totalvinner. Han vant med ca 5min på neste løper. Ellers deltok Jan Frode som gikk inn til en 11 plass i klassen sin. Resultat ligger under linken resultat til venstre.

 • God innsats i Folleburennet!

  skirennRoy gikk sitt beste renn for året og vart nr 12. Emil gikk inn til en flott 4 plass og Knut Ole og Erlend gjennomførte også gode renn. Resultater finner du under linken resultater til venstre.